Learning & Development

Bij ComOps Learning & Development geloven we in de kracht van op maat gemaakte leeroplossingen. Of u nu een groeiende onderneming bent die uw medewerkers wilt bijscholen of een gevestigde speler die op zoek is naar innovatieve manieren om kennis te delen, ons team staat voor u klaar.

Ons team bestaat uit professionals met diepgaande kennis van diverse vakgebieden, waaronder didactische vaardigheden, grafisch ontwerp, game development en fotografie. Door deze synergie van kennis bieden we oplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften.

Wij omarmen creativiteit en innovatie. Of het nu gaat om e-learning, interactieve video’s of infographics, we ontwikkelen oplossingen die boeiend en effectief zijn.

Bij ComOps Learning & Development geloven we dat leren een continu proces is. Laten we samenwerken om uw medewerkers te stimuleren, uw bedrijf te laten groeien en uw doelstellingen te bereiken. Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe onze op maat gemaakte leeroplossingen het verschil kunnen maken voor uw organisatie.

Werkwijze L&D team

Om de juiste (digitale) leeroplossingen te kunnen ontwikkelen maken wij gebruik van de SAMAgile ontwikkel methodiek.  Aan de hand van deze methode doorlopen wij samen met de opdrachtgever verschillende fases om tot een optimaal eindproduct te komen.

Meer weten over ons aanbod?

Benieuwd welke oplossingen bij uw organisatie passen? Neem vrijblijvend contact op met Viktor Vervoort.

 Meer weten en leren? Neem contact met ons op via +31 23 576 3216 of per e-mail info@comops.nl en we kijken samen met jou naar de mogelijkheden!
 

Laat u inspireren door onze opdrachtgevers in onze Praktijkcases

Petrogas

Schiphol

Compris

Vormgeving

E-learning Procedures

Voor Petrogas is het van belang dat alle werkzaamheden zowel onshore als offshore volgens de nieuwste wetten en regelgevingen worden uitgevoerd. Om het personeel zo goed mogelijk te kunnen opleiden en bij te spijkeren is er een overstap gemaakt van ouderwetse en saaie papieren multomappen naar een interactieve goed uitziende in de Petrogas huisstijl, leuke en altijd up-to date E-learning modules voor zowel de operationele tak van de organisatie alsmede de health, safety and environment divisie. Naast het bouwen levert ComOps ook maandelijks een voortgangsrapportage aan Petrogas waarmee de voortgang van de medewerkers op kennisgebied kunnen volgen.

IBM Maximo Training

Binnen Schiphol groep wordt gebruik gemaakt van de CMMS tool Maximo 7.6 Hierin kan Schiphol de actuele stand en status bijhouden van hun Assets, denk hieraan E-installaties, W-installaties, Bouwkundige en Alle andere technische systemen waar beheer en onderhoud aan gepleegd moet worden. Om ervoor te zorgen dat de medewerkers zowel intern als extern snappen hoe zij hun weg kunnen vinden binnen dit CMMS systeem hebben wij een op maat gemaakte digitale training ontwikkeld waarmee de medewerker de werkprocessen leert middels interactieve praktijk oefeningen.

Onboarding

Binnen de moederonderneming Compris zijn er veel verschillende processen ingeregeld rondom het onboarden van nieuwe medewerkers. Hieronder vallen de gebruikelijke HR-zaken. Het Digital learning team heeft in opdracht van Compris een digitale introductie training voor CMMS tools gemaakt en een VR-welkoms training voor nieuwe medewerkers. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan nieuwe digitale leeroplossingen rondom het uitbreiden van de Compris Academy.

Grafische vormgeving

Naast het bouwen van digitale leeroplossingen zijn er voor verschillende opdrachtgevers ook een aantal digitale grafische producten gemaakt door het team. Denk hieraan bijvoorbeeld:

  • – Product sheets
  • – Website ontwerpen
  • – Animaties
  • – Presentaties
  • – Visitekaarten
  • – Diverse templates
  • – Posters

 Meer weten en leren? Neem contact met ons op via +31 23 576 3216 of per e-mail info@comops.nl en we kijken samen met jou naar de mogelijkheden!