Onze oplossingen

ComOps is een service provider, waarmee Compris diverse operationele diensten aanbiedt voor meerdere asset eigenaren in Nederland.

Wij ontzorgen op het gebied van asset data management, zodat uw organisatie erop kan vertrouwen dat de asset data stromen soepel verlopen en de project- en beheerorganisatie altijd de meest actuele en correcte data ter beschikking heeft. Wij vormen de brug tussen uw project- en beheerorganisatie.

Meer weten over ons aanbod?

Benieuwd welke oplossingen bij uw organisatie passen? Neem vrijblijvend contact op met Viktor Vervoort .

Ontdek onze dienstverlening

Asset Control Desk

Asset Control Desk

Hulp nodig bij het uitvoeren van operationale werkzaamheden op het gebied van data management? ComOps staat voor u klaar.

Learning & Development

Learning & Devlopment

Hulp nodig bij het vinden van de passende leeroplossing? ComOps staat voor u klaar. Ontdek de mogelijkheden!

Grafische Vormgeving

Learning & Devlopment

Hulp nodig bij het maken van grafische vormgeving? ComOps staat voor u klaar!

 Meer weten en leren? Neem contact met ons op via +31 23 576 3216 of per e-mail info@comops.nl en we kijken samen met jou naar de mogelijkheden!
 

ComOps ABCD ruit

ComOps Kernwaarden

Uw asset informatie altijd op orde middels gestandaardiseerde en aantoonbare methodieken. Denk hierbij aan de veelgebruikte en best practice ITIL methodiek de meest gebruikte processen hiervan zijn het Incident beheer proces, het probleem beheer proces, het wijzigingen beheer proces en de centrale management database. Hiermee houd u als asset eigenaar zicht op de dag dagelijkse operatie en kunt u sturen op basis van feiten.

Uw beheer informatie altijd binnen de juiste structuur, vindbaar en juiste metadata toegevoegd. Wellicht klinkt dit herkenbaar: binnen elke organisatie is er een informatiesysteem ingericht waarin u in de meeste gevallen net niet de juiste informatie kunt terugvinden. Met behulp van standaardisatie zoals een NL/SFB, STABU of OTL (Object type libary) kunnen deze problemen op een structurele en toekomstbestendige manier ingericht worden.

Uw geografische informatie altijd up-to date en beschikbaar voor uw organisatie. De meest gebruikte GIS en GEO informatiesystemen zijn voor veel organisaties welke over een (groot) areaal beschikken onmisbaar. Hierdoor is het van belang dat alle mutaties binnen dit systeem, zo actueel betrouwbaar en compleet blijven. Tevens worden er steeds meer stappen gemaakt naar BIM modellen, een succesvol BIM Model is zeer afhankelijk van de input die geleverd kan worden. Onze GEO en GIS experts kunnen helpen bij verschillende vraagstukken met betrekking tot de verwerking van deze data en informatie.

Uw medewerkers beschikken over laagdrempelig en leuke kennisontwikkelingsplatform. Voor elke leervraag is er een passende leeroplossing mogelijk, ons team digital learning neemt u mee vanaf de leervraag tot het bouwen van de aansluitende en didactische kloppende leeroplossing.

Binnen ComOps hebben we een aantal kernwaardes waar we trots op zijn:

  1. Betrouwbaar
  2. In control
  3. Gericht op Details
  4. Gestructureerd
  5. Geïntegreerd
  6. Resultaatgericht
  7. Betrokken

 Meer weten en leren? Neem contact met ons op via +31 23 576 3216 of per e-mail info@comops.nl en we kijken samen met jou naar de mogelijkheden!