Zorg voor up-to-date en beschikbare asset data

Wij ontzorgen op het gebied van asset data management, zodat uw organisatie erop kan vertrouwen dat de asset data stromen soepel verlopen en de project- en beheerorganisatie altijd de meest actuele en correcte data ter beschikking heeft. Wij vormen de brug tussen uw project- en beheerorganisatie.

Asset Control Desk

Asset Control Desk helpt de nauwkeurigheid van activagegevens te stroomlijnen en te waarborgen, wat essentieel is voor effectief activabeheer, besluitvorming en naleving van de regelgeving

Asset Control Desk levert diensten voor het beheren, leveren, bijwerken en ondersteunen van asset data voor klanten.

Asset Control Desk bestaat uit drie elementen: asset informatie, documentbeheer en cartografie (GIS). Deze elementen hebben betrekking op verschillende aspecten van asset data, zoals locatie, conditie, specificaties, kosten, risico’s en documentatie.

Control Desk volgt de NEN 2767-1 norm, wat een uniforme methodiek is voor het bepalen van de technische staat van assets in de gebouwde omgeving. Het volgt ook de ISO 9001-norm, een kwaliteitsmanagementsysteem dat zorgt voor klanttevredenheid en continue verbetering.

Asset data management heeft te maken met uitdagingen zoals silo-denken, gebrek aan integratie, verspreide informatie, data overload, misplaatste informatie, informatie terugvinden, data vastleggen, data interpreteren, tijdigheid, nauwkeurigheid en geloofwaardigheid.

ComOps kan verschillende beheertaken uit handen nemen:

– Inventarisatie van assets op fysieke locaties (Field Research)
– Behandelen van informatieaanvragen
– Informatieverwerking richting de organisatie en onderhoudspartijen
– Levering van bestaande informatie/data en borging van nieuwe of gereviseerde informatie data in:
— Document Management Systemen (zoals SharePoint, OneDrive, Fileshares, etc.)
— Onderhoud Beheer Systemen (zoals Maximo, Ultimo, SAP, etc.)
– Koppelen van data uit diverse systemen in dossiers voor oplevering/uitlevering
– Implementatie van standaard werkwijze m.b.t. Asset Data
– Administratief op orde brengen van bestaande data
– Periodiek rapporteren over verwerkte aanvragen, informatie en data

Meer weten over ons aanbod?

Benieuwd welke oplossingen bij uw organisatie passen? Neem vrijblijvend contact op met Viktor Vervoort .

 Meer weten en leren? Neem contact met ons op via +31 23 576 3216 of per e-mail info@comops.nl en we kijken samen met jou naar de mogelijkheden!

Asset informatie

Beheer informatie

pexels-photo-322338

Cartografie

Digital learning

Krijg controle over uw bedrijfsmiddelen

Stroomlijn uw asset data en zorg voor de nauwkeurigheid ervan met onze Asset Control Desk. Ons team van experts beheert, levert, werkt bij en ondersteunt uw asset data. Vertrouw op ons om de complexiteit van het beheer van asset data aan te pakken en u te voorzien van een betrouwbaar en gestructureerd systeem.

Oplossingen:
– Asset informatiespecialist
– Configuratiebeheerder

Stroomlijn uw documentbeheer 

Met ComOps kunt u eenvoudig al uw documenten op één plek organiseren en beheren. Ons team van experts helpt om een gestructureerd en betrouwbaar systeem te implementeren. Vertrouw op ons om de complexiteit van documentbeheer aan te pakken en u een naadloze en efficiënte oplossing te bieden.

Oplossingen:
– Document Controller

Zorg dat GEO&GIS waarde toevoegt

Verander de manier waarop u uw gegevens visualiseert, analyseert en begrijpt met onze geavanceerde GIS-beheeroplossingen. Ons team van experts helpt u de kracht van locatie-informatie te benutten om weloverwogen beslissingen te nemen, activiteiten te optimaliseren en groei te stimuleren. Vertrouw op ons om u te voorzien van de tools en inzichten die u nodig hebt om voorop te blijven lopen in een steeds veranderende wereld.

Oplossingen):
– GIS specialist

Blijf niet stilstaan, blijf ontwikkelen

Uw medewerkers beschikken over laagdrempelig en leuke kennisontwikkelingsplatform. Voor elke leervraag is er een passende leeroplossing mogelijk, ons team digital learning neemt u mee vanaf de leervraag tot het bouwen van de aansluitende en didactische kloppende leeroplossing. Bij ComOps Learning & Development geloven we in de kracht van op maat gemaakte leeroplossingen.

Oplossingen:
– Learning & Development